Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У громаді відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

Дата: 02.07.2021 16:38
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня Національної поліції України, в актовому залі відділення поліції №1 Хустського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області пройшли урочисті збори. Із професійним святом тих, для кого девіз «Служити й захищати» не порожні слова, а реальність, прийшли вітати також очільники громади минулого Іршавського району та керівники уставнов.

Відкриваючи захід, керівник відділення поліції №1 Хустського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області Анатолій Шкирта з нагоди професійного свята передав привітання від керівництва Головного управління Національної поліції у Закарпатській області та, від себе особисто, подякував колегам за індивідуальний внесок у забезпечення виконання завдань з охорони правопорядку, нелегку та відповідальну роботу, сумлінну службу.

Пам'ять колег, які загинули під час виконання службових обов’язків, присутні в залі вшанували хвилиною мовчання.

Вітаючи із професійним святом, міський голова Віктор Симканинець, побажав працівникам поліції з честю та легкістю виконувати поставлені завдання із зміцнення законності та правопорядку. Висловив вдячність за професіоналізм, самовідданість та сумлінне ставлення до роботи.

Учасників заходу також привітали Довжанський сільський голова Віктор Симканич, Білківський сільський голова Василь Зейкан, Зарічанський сільський голова Васько Марина та Керецьківський сільський голова Михайло Мушка. .

Кращих працівників поліції було відзначено грамотами та цінними подарунками. Після урочистостей поліцейські знову приступили до виконання своїх службових обов’язків.

Нагадаємо: День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня — на честь події 2015 року, коли перші патрульні нової поліції прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь