Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Шановні державні службовці, колеги!

Дата: 23.06.2021 11:12
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Дозвольте щиро привітати Вас усіх з Днем державної служби та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Пам’ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, реагувати на запити сучасного суспільства. Одним з основних пріоритетів національної політики є реформування державного управління, забезпечення прозорості в процесі прийняття владних рішень. Ці зміни покликані підвищити авторитет державної служби в Україні та піднести імідж нашої держави на міжнародній арені.

Бажаю всім державним службовцям успіхів у відповідальній і почесній справі виконання функцій держави, наданні громадянам адміністративних послуг. Миру і злагоди в нашій державі, міцного здоров’я Вам та Вашим рідним, добра, благополуччя, життєвих гараздів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь