Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У громаді відзначили День медичного працівника

Дата: 18.06.2021 12:20
Кількість переглядів: 650

Фото без опису

Сьогодні, 18 червня, в Іршавському міському будинку культури відбулося урочисте зібрання, присвячене Дню медичного працівника.

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника України – одне з небагатьох свят, яке сьогодні набуло особливого значення. Адже неможливо переоцінити героїзм лікарів у боротьбі з пандемією. Відтак все людство засвідчує глибоку повагу до представників цієї професії. Сьогодні ж, напередодні Дня медика, керівники міста та очільники медичних закладів урочисто вшанували людей у «білих халатах» і щиро подякували від імені жителів всіх громад за нелегку працю, яка стоїть на сторожі найціннішого - здоров’я .

«Професія лікаря - це саме та професія, яку кожен із нас відчуває на собі від моменту народження і до останнього дня життя. Саме від професійності лікаря, його чуйності залежить збереження здоров’я нації, гармонійний розвиток суспільства і держави. Нехай добрі справи, зроблені з душею та натхненням, повертаються до Вас сторицею, а щоденна боротьба з людськими недугами завершиться Вашою перемогою! Міцного здоров’я, успіхів і лише позитивних моментів», - зазначив у своєму виступі міський голова Віктор Симканинець.

Звернулися до своїх колег начальник відділу освіти, культури, охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту міської ради Єлизавета Яцканич, директор КНП «Іршавська міська лікарня» Сергій Караслай, головний лікар КЗ «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Булеза.

Кращих представників медичної галузі громади відзначили грамотами за вагомий особистий внесок у розвиток медичної галузі, багаторічну сумлінну працю, ефективне надання медичної допомоги пацієнтам та з нагоди Дня медичного працівника.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь