Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звітує творчість…

Дата: 07.06.2021 09:17
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Закінчився навчальний рік у освітніх закладах району. Всі звітують за пророблену роботу, підводять підсумки, отримують нагороди. У травні наш заклад традиційно проводить педраду-творчий звіт, де всі охочі можуть не лише ознайомитися з результатами нашої роботи, а й почути та побачити її. Відтак гуртки, які працюють за напрямками декоративно-ужиткового та спортивного профілю представили свої найкращі роботи та здобутки у фойє закладу. На виставці були яскраві вироби з бісеру, паперу, природних матеріалів, художні роботи, кубки, медалі, дипломи тощо. Гуртки, у яких займаються вокалом та хореографією, показали концертну програму, яка була добре організована та проведена на високому рівні. Зал МЦПО був переповнений гуртківцями, їх наставниками та батьками, запрошеними поважними гостями.

З привітальним словом виступила начальник відділу освіти ОЗКСМС Іршавської міськради Єлизавета Михайлівна Яцканич, яка розповіла про значимі результати Центру, які відбулися протягом року в установі та вручила грамоти за результатами роботи найкращим педагогам-позашкільникам за їх діяльність, перемогу у різних конкурсах, виставках, фестивалях, змаганнях.

Робота нашого закладу протягом року була насиченою та результативною, не дивлячись на карантинні обмеження. Так звіт про роботу у формі презентації представив: історико-краєзнавчий музей (директор Світлинець А.А.), який цього року отримав звання «зразковий», туристсько-краєзнавчий відділ МЦПО, який розпочав свою діяльність з лютого місяця, але вже має багато успіхів у змаганнях та зльотах і «Центр дитячих мрій» для діток молодшого шкільного віку, з якими працюють наші колеги та за рік набули неабиякої популярності в місті.

Приємно радували своїми виступами вихованці зразкової студії естрадного співу «Ліра»: Тетяна Пилипко з піснею «Френдз», Ромочівська Анастасія з піснею «Кошеня», Станко Андріана з піснею «Dance monkey». Не менш сильні вокалісти замаються у гуртку «Юні зірочки» (кер. Поляк В.В.). Відтак вітали вокальним співом Софійка Грабар піснею «Посмішка», Карабиньош Єва піснею «Дарунок» та Софія Ілляш піснею «Разом». Хореографічні номери представили вихованці зразкової студії «Dance of angels» (кер. Буряс Ю.В.) - танцями «В ритмі танцю», «Кантрі, «Колискова».

Ораторські здібності продемонстрували вихованки гуртка «Вокально-театральний» (кер. Панющик Т.В.) віршами «Моя мрія», «Я-українка», інсценізацією «Уляна та Мотря» тощо. Родзинкою свята став номер з найменшими вихованцями «Центру дитячих мрій», який вже понад рік працює на базі закладу з піснею «Ціпоньки», (кер. Поляк В.В.) чим завоювали гучні оплески залу.

Багато чудових номерів та виступів талановитих вихованців нашої творчої родини, яскравих костюмів та професійний вокал, надіємось, залишили відвідувачам свята багато приємних вражень та незабутніх відчуттів.

Завершальним та мабуть самим найочікуванішим етапом звіту стало нагородження та привітання від дирекції закладу - Буряса Юрія Васильовича та Терпая Івана Івановича найактивніших вихованців грамотами Департаменту освіти і науки ЗОДА, дипломами та подяками за активну участь у виставках, фестивалях, змаганнях, конкурсах різного рівня.

Колектив МЦПО щиро вдячний за організацію та проведення звіту всім причетним до нього: гурткам «Вокально-фольклорний» та особливо ведучим свята – Чепі Яні, Валерії Звонар, хореографічній (кер. Ю.Буряс) та зразковій студії естрадного співу «Ліра» (кер. Е.Гавацко), гуртку «Юні зірочки» (кер. Поляк В.В.) які запальними танцями, піснями та хорошим настроєм підтримували урочисту атмосферу заключного в цьому році заходу. Щира вдячність колегам за оформлення залу, технічне та звукове забезпечення.

Всім хочеться побажати: «Так тримати!», йти з упевненістю вперед, творчих успіхів на нелегкій педагогічній ниві та, звичайно, теплого літа та гарного відпочинку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь