Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До уваги жителів громади!

Дата: 26.03.2021 15:39
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

Із настанням теплої погоди, все частіше можна побачити, як на господарських угіддях, уздовж автодоріг і в населених пунктах горить суха трава та сміття. Як правило, люди, які її підпалюють, переконані, що таким чином вони роблять корисну справу. Та, насправді, наражають на небезпеку себе, сусідів і суттєво погіршують стан довкілля.

Дуже часто спалення сухої трави переростає у великомасштабні пожежі, адже швидкість поширення вогню по сухостою надзвичайно висока, також цьому значною мірою сприяє сильний посушливий вітер тому локалізувати такі загоряння на відкритих територіях дуже важко. Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів. У населених пунктах таке «господарювання» теж ні до чого доброго не призводить: спалення сухої трави, листя чи бадилля на присадибних ділянках переростає у неконтрольоване горіння, часто загрожує знищенням будівель і споруд житлового сектору.

Погіршення видимості на автодорогах через дим від таких багать може стати причиною дорожньо-транспортних пригод.
Звертаємось до мешканців громади з закликом бути уважними та обережними з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь