Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Проведено громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів

Дата: 11.03.2021 16:46
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

11 березня, відбулося громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів до проекту документу державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку. Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань,  25 лютого  2021 року, на сайті Іршавської міської ради розміщено Повідомлення про  оприлюднення проекту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку для отримання та врахування пропозицій та зауважень громадськості до проекту, Детального плану території земельної ділянки в межах населеного пункту, що знаходиться за адресою: м. Іршава, вул. Севастьянова, б/н, орієнтовною площею: 0,40 га для ведення особистого селянського господарства.  Крім того, Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території та проекту Звіту про СЕО опубліковане у друкованих засобах масової інформації,у газетах «Нове життя» та  «Закарпатські оголошення».

Під час проведення громадського обговорення до міської ради надійшли пропозиції від громадськості щодо врахування змін у проект планування території, які вивчатимуться міською радою для прийняття відповідних рішень.

 Нагадуємо, що всі зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту Детального плану території подаються до виконавчого комітету Іршавської міської ради за адресою: 90100, Закарпатська обл., м. Іршава, площа Народна, буд. 2.

Відповідальна особа: Попдякуник Марина Іванівна,тел. (03144) 22642 e-mail: rada@irshava.info. Строк подання зауважень і пропозицій: до 26  березня 2021 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь