Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 26.02.2021 19:33
Кількість переглядів: 1316

Фото без опису

26 лютого, відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської міської ради, де було розглянуто питання щодо стану епідемічної ситуації на території громади. Заслухавши інформацію доповідачів, ситуація із захворюваності на COVID-19 в цілому у територіальній громаді залишається нестабільною та набула за останній тиждень тенденції до погіршення, зокрема станом на 26.02.2021.  

Комісія вирішила:

Інформацію виступаючих з питань порядку денного взяти до уваги.

1.Продовжити з 26.02.2021 р. до 09.03.2021 карантин в закладах позашкільної, дошкільної та шкільної освіти, культури та спорту. Оплату праці працівників закладів, що знаходяться на карантині, здійснювати згідно вимог Кодексу законів про працю. Відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради до 05.03.2021 року надати інформацію про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію (COVID-19) в  підвідомчих закладах та установах.

2.Гринюк А.І., в.о. директора Іршавської районної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» щоп’ятниці надавати інформацію про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію (COVID-19) в населених пунктах територіальної громади.

3.Рекомендувати Іршавському відділенню поліції Хустського ВП ГУ НП в Закарпатській області при проведенні патрулювання населених пунктів звертати особливу увагу з дотримання карантинних вимог на місцевих ринках, в закладах торгівлі, інших громадських місцях. Проводити огляд транспортних засобів, які займаються пасажирським  перевезеннями (маршрутки, таксі) на предмет дотримання карантинних норм. Обмежити роботу  до 22.00 год закладів та торгових точок територіальної громади.   

4. Продовжити запровадження жорсткого карантину в робочий час при прийомі громадян та здійсненні діяльності в адмінбудівлях, інших приміщеннях міської ради, для чого:

4.1. забезпечити постійне чергування працівників ради на входах в адмінбудівлі, визначити відповідальними за чергування Короля І.П. та Вовканича М.М.;

4.2. переміщення працівникам в адмінбудівлях та за їх межами здійснювати лише в засобах індивідуального захисту (респіраторах, масках тощо);

4.3. мінімізувати проведення нарад, інших заходів із залученням великої кількості учасників;

4.4. прийом громадян здійснювати в телефонному режимі, для чого відповідальним за чергування виготовити та розмістити інформацію при вході до адмінбудівлі про номери контактних телефонів приймалень міської ради;

4.5. відповідальним за чергування щоденно, тричі в день, здійснювати скрінінг (вимірювання температури) працівників міської ради, в разі виявлення підвищення температури зобов’язати працівників, що захворіли, звернутись до сімейних лікарів.

5. Звернутись до керівників підприємств, установ, організацій, підприємців, населення, керівників релігійних громад, політичних партійних осередків, громадськості із закликом про необхідність максимального дотримання карантинних вимог для збереження здоров’я жителів громади.

Просимо жителів громади з розумінням віднестися до впровадження даних заходів. Бережіть себе і ваших рідних.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь