Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина

Дата: 14.02.2021 13:46
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

День закоханих не оминув і наше містечко. Іршавська міська рада, спільно з Іршавським МЦПО та молодіжним хабом «Пак дись» організували святковий настрій для жителів громади.

На центральній площі міста лунала романтична музика, кожен, хто проходив повз отримав символічні повітряні кульки, а всі пари мали змогу взяти участь у опитуванні, відповівши всього на декілька питань про свою половинку, і отримати подарунок .

Кохання не знає перешкод, і не спроста, що у такий символічний день ми стали свідками поєднання двох сердець. Знайшовся сміливець, який зізнався у коханні, і зробив пропозицію руки і серця для неї.

Дане свято не відбулося б без наших спонсорів, а саме: магазин квітів «Каріна»( фотозона), beauty studio Aleksandra Dobra (декоративна косметика), кондитерська «Starosta», подарунковий магазин «Святковий», ресторан «Прага», дитяче кафе «Чебурашка», кав’ярні «Куба», «Палачінта» та кафе «Веранда».

Не зважаючи на погодні умови, карантині заходи, складні обставини нашої буденності наші серця потребують тепла і любові. Тож плекайте, кохайте, поважайте та бережіть один одного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь