Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У громаді відзначили 32-річницю виведення військ з Республіки Афганістан

Дата: 16.02.2021 12:23
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису

Війна в Афганістані - це важка сторінка нашої історії, яка не забудеться ніколи, не зітреться з пам’яті тих, хто пройшов той пекельний шлях.

Ми віддаємо шану мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу, усім, хто брав участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

15 лютого у сквері, біля пам’ятника воїнам полеглим в Афганістані, зібралися воїни-афганці, керівництво громади, представники райдержадміністрації, громадськість, духовенство, представники управлінь та служб з нагоди проведення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 32-річниці виведення військ з Республіки Афганістан. Розпочали захід з покладання квітів до пам’ятника полеглим воїнам в Афганістані. Після чого всі учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів-афганців та українців, які загинули внаслідок бойових дій на території інших держав.

Перед присутніми виступили міський голова Віктор Симканинець, голова Закарпатської обласної територіальної спілки ветеранів війни в Афганістані Віктор Югас, голова Іршавської районної громадської організацій Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Горзов та побажали усім учасникам мітингу та їхнім родинам міцного здоров'я, миру, злагоди та добра.

На завершення мітингу-реквієм, настоятель Петро-Павлівського храму м.Іршава протоієрей Василій (Ігнат) та настоятель храму Василія Великого м.Іршава протоієрей Іоанн Совтан відслужили панахиду за померлими.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь