Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської міської ради

Дата: 12.02.2021 15:31
Кількість переглядів: 1367

Фото без опису

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської міської ради, яке відбулося 11 лютого, розглянули питання про посилення коyтролю за виконанням протиепідемічних заходів із мінімізації поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).
Розпочинаючи засідання керівник штабу, Іван Васильцюн, зазначив, що ми повинні робити все можливе, щоб запобігти поширенню вірусу Covid-19 на території нашої громади: «Здоров'я і життя людей – найважливіше! І ми повинні дбати перш за все про це!"- підсумував Іван Петрович.
В ході роботи комісії було заслухано інформацію головного лікаря, начальника КНП «ІЦПМД» Булеза Оксану, директора КНП «ІМЛ» Сергія Караслая, начальника відділу освіти, культури, молоді, сім’ї і спорту Іршавської міської ради Яцканич Єлизавету та в.о. директора Іршавської районної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» Гринюк Аллу.
 За результатами обговорення прийнято низку важливих рішень, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19: 
Ввести з 12.02.2021 р. до 21.02.2021 карантин в закладах позашкільної, дошкільної та шкільної освіти, культури та спорту. Оплату праці працівників закладів, що знаходяться на карантині, здійснювати згідно вимог Кодексу законів про працю. Відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради до 19.02.2021 р. надати інформацію про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію (COVID-19) в  підвідомчих закладах та установах.
Гринюк А.І., в.о. директора Іршавської районної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» щоп’ятниці надавати інформацію про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію (COVID-19) в населених пунктах територіальної громади.
Керівникам установ та організацій освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, старостам населених пунктів, керівникам комунальних підприємства забезпечити, у відповідності до вимог законодавства, жорсткий контроль за дотриманням протиепідемічних і карантинних заходів на території ТГ, особливо щодо перебування в громадських будинках і спорудах, без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, у тому числі виготовлених самостійно.
4. Рекомендувати Іршавському відділенню поліції Хустського ВП ГУ НП в Закарпатській області при проведенні патрулювання населених пунктів  звертати особливу увагу по дотриманню карантинних вимог на місцевих ринках, в закладах торгівлі, інших громадських місцях.
Запровадити жорсткі карантинні заходи в робочий час при прийомі громадян та здійсненні діяльності в адмінбудівлях, інших приміщеннях міської ради, для чого:
- адмінбудівлі, інші приміщення міської ради тримати в зачиненому стані;
- забезпечити постійне чергування працівників ради на входах в адмінбудівлі, 
- переміщення працівникам в адмінбудівлях та за їх межами здійснювати лише в засобах індивідуального захисту (респіраторах, масках тощо);
- мінімізувати проведення нарад, інших заходів із залученням великої кількості учасників;
- прийом громадян здійснювати в телефонному режимі, для чого відповідальним за чергування виготовити та вивісити на вхідних дверях інформацію про номери контактних телефонів приймалень міської ради;
- відповідальним за чергування щоденно, тричі в день, здійснювати скрінінг (вимірювання температури) працівників міської ради, в разі виявлення підвищення температури зверх допустимих норм зобов’язати працівників, що захворіли, звертатись до сімейних лікарів.
6. Звернутись до керівників підприємств, установ, організацій, підприємців, населення, керівників релігійних громад, політичних партійних осередків, громадськості із закликом про необхідність максимального дотримання карантинних вимог для збереження здоров’я жителів громади. Відділу інформатизації, внутрішньої політики та по зв’язках із громадськістю та ЗМІ розмістити відповідне звернення на офіційному сайті міської ради.

Просимо жителів громади з розумінням віднестися до впровадження даних заходів. Бережіть себе і ваших рідних.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь