Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

КНП "Іршавський центр первинної медичної допомоги" інформує

Дата: 05.02.2021 11:15
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису

Станом на 05.02.2021 року    Комунальне некомерційне підприємство «Іршавський центр первинної медичної допомоги»  Іршавської міської ради  Закарпатської області  код ЄДРПОУ 38456539  обслуговує  більше  36 ,00 тис.  населення. Всі медичні заклади нашого регіону забезпечені автомобілями , які обслуговують виклики  сімейного лікаря до пацієнта з яким укладено декларацію по медичному обслуговуванню.

       В Іршавській  ТГ наявні заклади первинної ланки, а саме: 9 АЗП-СМ та 8 ФАП-ів, де працює  21 сімейний лікар  з якими уклали  31 384 декларацій  по програмі медичних гарантій. 

    З початку 2021 року сімейними лікарями Іршавської ТГ виписано Е-направлень  у спеціалізовані заклади ІІ-ІІІ рівня -  776 .   Виписано Е-рецептів по програмі «Доступні ліки»  -  587. 

        Іршавський ЦПМД  100% забезпечений засобами індивідуального захисту та медикаментами для надання первинної медичної допомоги. В кожній АЗП-СМ наявні  експрес-тести на гепатити В,С, тропонін, вагітність, визначення глюкози крові, холестерин, експрес-тести на виявлення антигену Covid-19. Щоденно проводиться ПЛР-тестування по направленню сімейних лікарів .

     КНП «ІЦПМД»   укладені  договори згідно затвердженого кошторису територіальної  громади  на 2021 рік  для забезпечення лікарськими засобами згідно Постанови КМУ №1303 пільгової категорії населення у разі амбулаторного лікування:

  • Іршавська ТГ – 225 000 тис.грн.      

 Налагоджена робота чергового  кабінету  у АЗП-СМ м.Іршава, який  працює  у вихідні, святкові та неробочі дні з 08.00 до 16.00 год.к.ч. , де  надається   у повному обсязі первинна  медична допомога , при необхідності скеровують на стаціонарне лікування КНП «ІРЛ».

Всі медичні заклади АЗП-СМ та ФАП-и мають сертифікат на відповідність будівлі для обслуговування маломобільних груп  населення.

90% доходу нашого підприємства йде на заробітну плату працівників, а 10% - на покращення матеріально-технічної бази, придбання медикаментів, засобів індивідуального захисту, паливо-мастильні матеріали, канцелярія, поточні ремонти, інтернет-зв'язок і багато іншого для роботи сімейних лікарів.  Щоденно працюємо над покращенням інтегральних показників здоровя наших громадян, по вакцинації дитячого та дорослого населення, вдосконалення  знань лікарів , які приймають участь у різних онлайн-конференціях, що регулярно проводяться по різних нозологіях хвороб.

Для швидкого реагування та вирішення різних виробничих питань по роботі сімейних лікарів, по наданню первинної медичної допомоги, забезпеченням  лікарськими засобами пільгової категорії населення в КНП «ІЦПМД» працює телефон «Гарячої лінії»  - 0985729491, яка працює щоденно в робочі дні з 08.00 до 17.00 год к.ч.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь