Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося засідання постійно діючої комісії  міської ради з питань  соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики

Дата: 28.01.2021 21:31
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

28 січня відбулося засідання постійно діючої комісії  міської ради з питань  соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики . На засіданні комісії були присутні міський голова Віктор Симканинець, секретар міської ради Іван Семак, заступник голови Іван Васильцюн, працівники правоохоронних органів, представники відділу освіти, культури, медицини та інші запрошені. На порядку денному обговорювалися такі питання:

    1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 71 «Про затвердження Програми капітального, поточного, поточно-середнього ремонту та утримання доріг місцевого значення Іршавської міської територіальної громади в 2021 р.».
    2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 72 «Про затвердження Програми фінансового забезпечення обслуговування та покращення системи вуличного відео спостереження на території Іршавської міської територіальної громади на 2021 рік».
    3. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони, які формуються в районі територіальної оборони №7 на 2021 – 2022 роки.
    4. Про затвердження Програми матеріально – технічного забезпечення Іршавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на території Іршавської міської ТГ  на 2021 – 2022 роки.
    5. Про затвердження Програми попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки на території Іршавської територіальної громади на 2021 рік.
    6. Про затвердження Програми забезпечення державної безпеки  на території Іршавської міської ради територіальної громади, матеріально-технічного забезпечення Хустського міжрайонного відділу ( з дислокацією в м. Виноградів Закарпатської області) УСБУ в Закарпатській області на 2021 рік.
    7. Про затвердження Програми підвищення рівня обслуговування та якості надання послуг з оформлення паспорт громадянина України у вигляді картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон на 2021 рік.
    8. Про затвердження Програми забезпечення права дитини на виховання у сімейному оточенні  в Іршавській міській територіальній громаді на 2021 – 2026 роки.
    9. Про затвердження Програми підтримки, поліпшення стану приміщень та організація харчування в медико-санітарному центрі Іршавської  районної організації Товариства Червоного Хреста України на 2021-2022 роки.
    10. Про затвердження Програми транскордонного співробітництва Іршавської міської ради територіальної громади на 2021 – 2027 роки.
    11. Про затвердження Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Іршавської міської територіальної громади на 2021 рік.
    12. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 66 «Про затвердження Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Іршавської міської територіальної громади на  2021 рік.
    13. Про внесення змін до рішень Іршавської міської ради від 25.01.2019р. № 915; від 28.02.2020 р.  № 1617; від 30.09.2020р. № 1944 «Про затвердження Програми «Збільшення статутного фонду  комунальних підприємств ОТГ в 2019-2021 роки».
    14. Про затвердження програми розвитку центру надання адміністративних послуг Іршавської міської ради на 2021-2025 роки.
    15. Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради Закарпатської області на 2021 року.
    16. Про затвердження  Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану  комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги»  Іршавської міської ради Закарпатської області.
    17.  Про затвердження Положення про оплату праці, умови та розмір преміювання керівника комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради Закарпатської області у новій редакції.
    18. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради за  2020 рік.
    19. Про передачу структурних підрозділів Комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Іршавської міської ради Закарпатської області, їх майна,  нематеріальних активів та відповідних документів в комунальну власність Мукачівської міської ради, шляхом приєднання.
    20. Про звільнення Іршавського комунального підприємства «Тепло-Місто» від сплати частини прибутку ( доходу), що підлягає сплаті  до бюджету Іршавської міської ради на 2021 рік.

 Члени комісії  одноголосно прийняли рішення погодити та винести на розгляд сесії міської ради проекти рішень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь