Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Підсумки "Учитель року - 2021"

Дата: 23.12.2020 13:12
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії.

      Саме учитель формує світоглядні принципи, практичні уміння, визначає рівень моральності та етичної відповідальності перед своєю країною. Нині Україна розпочала складний процес реінтеграції до Європи і на учителів покладено відповідальність за виховання європейських українців, майбутніх громадян ЄС, які, утверджуючи свою самобутність, залишаються відкритими для світу.

   Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».

      21 грудня Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників організував маленьке свято для нагородження переможців І туру  Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». Цьогоріч конкурс був незвичним не лише для учасників, а й для організаторів. Всі етапи відбувалися дистанційно. Конкурсанти проявили не лише свої фахові компетентності, а й уміння організувати освітній процес в дистанційному режимі. Конкурс  проводився у трьох номінаціях: «Українська мова та література», «Математика», і вперше після тривалої перерви – «Керівник закладу освіти».

     Перший етап «Тестування» успішно пройшли всі зареєстровані учасники, та отримали можливість перейти до наступного туру. Конкурсанти представили для розгляду журі відеоролики «Майстерклас», в якому поділилися інноваційними методами викладання предмету, цікавими  підходами в роботі зі здобувачами освіти в режимі онлайн, продемонстрували фахову майстерність.

  Кожен конкурсант провів для членів журі дистанційний урок на платформі «Zoom», а керівники закладів освіти розв’язували управлінські задачі та представили «Самоаналіз управлінської діяльності закладу освіти».

Всі учасники проявили себе справжніми професіоналами та фахівцями. Різниця результатів складала всього 1-2 бали. Проте, журі визначилося з переможцями, які були нагороджені грамотами відділу освіти, грошовими преміями та теплими словами вітання від колег та керівництва.

За результатами двох турів І (зонального) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» визначено переможцями педагогічних працівників:

У номінації «Керівник закладу освіти»

  • Мигович Віру Юріївну, директора Дунковицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів - І місце;    
  • Кельбас Ольгу Іванівну, директора Сілецької загальноосвітнтої школи І-ІІ ступенів  - ІІ місце;
  • Пупену Віру Іванівну, директора Сухівської загальноосвітнтої школи І-ІІ ступенів  - ІІІ місце;
  • Савко Оксану Іванівну, директора навчально-виховного комплексу Малораковецька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок загальноосвітнтої школи І-ІІ ступенів  - ІІІ місце.

У  номінації «Математика»:

  • Фекете Оксану Юріїівну, вчителя математики Дунковицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – І місце;
  • Лендєл Наталію Іванівну, вчителя вчителя математики Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею – ІІ місце;
  • Маргіту Наталію Юріївну, вчителя математики Брідської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

 

У  номінації «Українська мова та література»:

  • Плиску Вікторію Андріївну, вчителя української мови та літератури Приборжавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – І місце;
  • Маркович Ларису Василівну, вчителя ступенів – української мови та літератури Брідської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - ІІ місце;
  • Шпак Еліну Михайлівна, вчителя української мови та літератури Сілецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ІІІ місце;
  • Пальчей Ларису Іванівну, вчителя української мови та літератури Малораковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ІІІ місце.

     Вітаємо переможців. Наснаги, удачі сили й терпіння, та високих результатів у наступних етапах конкурсу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь