Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулася зустріч з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 15.12.2020 15:30
Кількість переглядів: 889

14 грудня відбулась зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У зустрічі прийняли участь  голова райдержадміністрації Іван Завидняк, секретар міської ради Іван Семак, працівники служб та установ району

Присутні вшанували постраждалих від аварії хвилиною мовчання. Двоє учасників були делеговані до пам’ятника героям Чорнобильцям в м. Іршава для покладання до його підніжжя пам’ятного вінка.

Станом на 14.12.2020 року в управлінні соціального захисту населення Іршавської РДА нараховується 174 громадян, які постраждали на ЧАЕС та 34 дітей, а також 106 сімей померлих учасників, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

В ході зустрічі ліквідатори аварії обговорили з представниками влади болючі проблеми, мали можливість задати питання керівникам відповідних служб.

Присутніми обговорено питання про стан соціального забезпечення, надання їм медичних послуг, пільгове первезення, грошової компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян, які постраждали внаслідок ЧАЕС, вимоги до нових посвідчень ліквідаторів Чорнобильської аварії тощо.

Після робочої зустрічі голова правління райспоживспілки Сергій Лупак організував фуршет для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь