Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Міські депутати працювали на черговому зібранні

Дата: 02.09.2020 16:09
Кількість переглядів: 471

Фото без описуНа черговій сесії міськради у залі Іршавського МЦПО депутати розглянули ряд проектів рішень, що стосуються життєдіяльності міста, фінансового забезпечення, земельних питань тощо.  Перше рішення яке підтримали депутати – це клопотання перед районною радою щодо передачі об’єктів спільної власності територіальних громад, сіл, міста, району на території Іршавської ОТГ у комунальну власність Іршавської міської ради. Хочеться відмітити, що після попередньої зустрічі депутатів міської та районної рад, на якій було досягнуто домовленості, що районна рада дасть відношення зі списком об’єктів, які вони можуть передати у власність міської ради, вони надали список із двох об’єктів: будівля спортивної школи разом з басейном та кінотеатр.  Депутати міськради одноголосно підтримали рішення про передачу всіх об’єктів культури, медицини, освіти та  адмінбудівлі які знаходяться на території Іршавської ОТГ.

По другому питанню заслухали звіт начальника відділу освіти Іршавської міської ради Любов Сокач «Про підсумки роботи освітньої галузі Іршавської об'єднаної територіальної громади у 2019/2020 навчальному році» та готовність закладів освіти до нового навчального року в умовах карантину.

З бюджетними питаннями та проектами рішень депутатів ознайомила головний бухгалтер Марія Білей. В основному вони стосувалися деяких змін до видатків  міського бюджету на 2020 рік. Також,  у зв’язку із підняттям із 1 вересня розміру мінімальної зарплати, на розгляд депутатів було висунуто проект рішення  про виділення КП «Тепло-Місто» 100 тис. грн. для виплати заробітної плати працівникам підприємства. Дане питання викликало гостру дискусію та спротив у деяких депутатів, які аргументували це тим, що комунальне підприємство не в повній мірі виконує свої обов’язки. Зокрема це стосувалося не вивезених комунальним підприємством обрізаних гілок ялин біля дитсадка № 3 на вул. Партизанська. В свою чергу головуючий зауважив, що дане питання не стосується претензій до керівництва «Тепло-Міста» і працівники повинні отримати заробітну плату вчасно та в повному обсязі. В підсумку дане рішення було підтримано одноголосно.

Також депутатами було виділено кошти на ремонт вул. Фединця (від. вул. Білецька до вул. Комарова).

Останніми депутати розглянули земельні питання проголосувавши майже за всі проекти рішень без зауважень, спираючись на  рекомендації земельної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь