Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Школи Іршавської ОТГ гостинно відкрили свої двері

Дата: 01.09.2020 16:32
Кількість переглядів: 760

Фото без описуПершовересень постукав майже в кожну домівку мешканців Іршавської ОТГ, сповіщаючи, що час у школу! Вересневий дощ не злякав учнів, батьків, гостей закладів освіти, а ранішня веселка сповістила про те, що 2020-21 навчальний рік буде вдалим та успішним. Сьогоднішній день був найочікуванішим для учнів та вчителів усіх закладів освіти, адже довгих шість місяців (від березня до вересня!) не було уроків у класних приміщеннях, галасливих перерв, цікавих розмов...  Covid-19 вніс свої корективи у шкільне життя. Але радує те, що всі нині, 1 вересня, зібралися в рідних шкільних стінах.

Урочисті заходи організували тільки для учнів 1-их та 11-их класів. На лінійці була присутня обмежена кількість вчителів, дітей та батьків,  дотримувалася соціальна дистанція й масковий режим. Для першачків традиційно пролунав перший дзвоник.

Привітати учнів завітали голова РДА Іван Завидняк та міський голова Степан Бобик. Степан Степанович відмітив, що наші учні-допитливі, розумні, думаючі та всебічно розвинені: саме за ними майбутнє. Також від депутатів міськради, за підсумками минулого навчального року він вручив премії найкращим учням за високі досягнення у навчанні, спорті, мистецтві та громадському житті школи і міста.

Старт відбувся. І сигналом початку 2020-2021 навчального року традиційно для кожного закладу освіти є перший шкільний дзвінок!

Щиро віримо в те, що цей навчальний рік буде цікавим, сповненим перемог та нових ідей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь