Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На вул. Севастянова буде нова каналізаційна мережа

Дата: 18.08.2020 15:44
Кількість переглядів: 931

Фото без описуВчора відбулася виїзна зустріч Іршавського міського голови Степана Бобика та заступника Олександра Куртинця з жителями вулиці Севастянова на їх прохання. Головна тема, яка обговорювалась на зустрічі – будівництво каналізаційної мережі на даній вулиці. Оскільки під час карантину пов’язаного з епідемією COVID-19 доходи міськради значно впали, розпочати роботи раніше не було можливості у зв’язку із браком коштів. Наразі з послабленням карантину поступлення, хоч і не такі як було заплановано збільшились, що дає змогу невдовзі розпочати будівництво каналізації. Загалом протяжність нової каналізаційної мережі більше 1500 м.

Також обговорили умови проведення робіт, а саме для мінімізації   забруднення вулиці було узгоджено, що спочатку прокладуть центральну магістральну трубу, яку засипатимуть на поверхні щебеневою сумішшю, після чого буде здійснено підключення дворогосподарств. Також жителями висловлювались побажання провести каналізаційну мережу і до новобудов, які були зведені останнім часом і не були включені у проект.

Прозвучали від жителів вулиці також критичні зауваження стосовно будівництва тротуару, але, як зауважив голова провести дані роботи можливо буде тільки при капремонті дороги в наступному році.

На завершення присутніми  було висловлено багато конкретних та ділових пропозицій,  а також подяку на адресу депутатів міської ради стосовно робіт з благоустрою та капремонту що проводиться у місті.

Сьогодні ж у міськраді відбулася робоча нарада за участю міського голови та активу вул. Севастянова, на якій було остаточно погоджено схему та протяжність каналізаційної мережі, яка  буде проведена до кінці вулиці (новобудов).

Розпочати роботи по будівництву каналізації планується через тиждень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь