Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулася звітно-виборча конференція Іршавської районної організації Товариства Червоного Хреста України

Дата: 13.08.2020 15:23
Кількість переглядів: 897

Фото без описуНа конференцію були запрошені голова Закарпатської обласної організації товариства Червоного хреста Іванна Сабо, заступник голови ЗО ОТЧХУ Марія Кітченко,  голова районної ради Віктор Симканинець, Іршавський міський голова Степан Бобик, начальник відділу охорони здоров’я Іршавського району Сергій Караслай, голови первинних організацій, представники медичних закладів, ветеранських організацій та навчальних закладів.

Делегатам і запрошеним конференції прозвітувалися в. о. голови районної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Береш та  голова ревізійної комісії Оксана Кебелеш.

В обговоренні звітних доповідей взяли участь голови міської та районної рад, кореспондент газети «Нове життя» Василь Шкіря та окремі делегати.

У своєму виступі очільник міста Степан Бобик подякував всьому колективу товариства за таку нелегку але потрібну роботу та відмітив тісну співпрацю організації Червоного Хреста з міськрадою у допомозі найбільш вразливим жителям Іршавської ОТГ. Також він вручив колективу подяку міської ради та подарунок.

 Діяльність районної організації Товариства Червоного Хреста за звітній період делегати оцінили оцінкою "добре" і затвердили звіт ревізійної комісії.

Також  на конференції шляхом таємного голосування новим головою Іршавської районної  організації ТЧХУ на наступний 5-річний термін обрано Наталію Юріївну Береш та новий склад членів правління і ревізійної комісії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь