Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Позачергова сесія

Дата: 10.08.2020 21:52
Кількість переглядів: 638

Фото без описуВідбулася позачергова сесія міської ради VІІІ скликання, на якій депутати міської ради розглянули ряд питань з життєдіяльності Іршавської громади. У зв’язку із складною ситуацією щодо поширення коронавірусної інфекції в районі засідання як і попереднє проходило не у сесійній залі міськради, а в значно більшій актовій залі Іршавського МЦПО. Першими депутати розглянули бюджетні питання, з якими виступила головний бухгалтер Марія Білей. Зокрема: Про розгляд клопотання відділу освіти охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради про перерозподіл коштів, Про виділення допомоги ОСББ «Набережна 1 «б»» та ОСББ «Набережна 2», Про затвердження передавальних актів міського відділу освіти, Про внесення змін до рішення ХХVI сесії Іршавської міської ради від 12.12.2019 року № 1504 «Про створення опорного закладу загальної середньої освіти Іршавської міської ради Закарпатської області», Про зменшення капітальних видатків на роботи з благоустрою та збільшення видатків загального фонду для поточного середнього ремонту доріг.

Також депутати заслухали звіт про виконання міського бюджету, з яким ознайомила присутніх  начальник фінансового відділу Оксана Пацкан.

         Найбільше часу зайняв розгляд земельних питань. Оскільки сесійні засідання під час карантину проходили в обмеженому режимі, щоб не наражати депутатів на небезпеку, їх назбиралося дуже багато. Але попередньо всі питання були опрацьовані на постійній депутатській комісії і тому розгляд їх пройшов конструктивно і без затримок.

На завершення депутати обговорили ще одне з головних питань, яке  обговорювалось на бюджетній комісії і наразі є дуже актуальним для міста – проведення поточного середнього ремонту вул. Гагаріна в м. Іршава. Оскільки цього року ремонт вдасться провести лише частини дороги, тому на розгляд депутатів було подано два варіанти розпочаття робіт, а саме: перший – від кінотеатру в напрямку з/д переїзду, або другий – від залізничного переїзду в напрямку с. Брід. Після конструктивного обговорення всі присутні одноголосно підтримали  розпочати ремонт від кінотеатру і в напрямку з/д переїзду.

Також депутатами було погоджено виділити 100 тис. грн. для громадського бюджету, який буде прийнято на черговій сесії міськради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь