Сьогодні міський голова Степан Бобик та заступник Олександр Куртинець провели робочі виїзні зустрічі з керівниками освітніх закладів, щодо стану готовності шкіл до початку нового навчального року та визначення робіт, які ще потрібно зробити.В переважній більшості заклади освіти практично готові до початку нового навчального року.  Залишаються поки що у процесі вирішення одні з головних завдань – термоізоляція теплотраси в ЗЗСО № 2 та завершення будівництва тротуару навпроти ліцею.

Також користуючись нагодою, оскільки сьогодні у закладах освіти відбулося вручення атестатів випускникам, голова привітав учнів, присутніх батьків і педагогів із закінченням навчального року. Також учням випускникам ЗЗСО № 1 Анастасії Химич, Олександрі Костак, Василині Скоблей та випускникам ЗЗСО № 2 Анастасії Попович та Тарасу Цоглі, які здобули найвищі результати у ДПА у вигляді ЗНО було вручені почесні грамоти міськради.

Також зважаючи на звернення директора ЗЗСО № 1 Олесі Чепури, від нардепа Валерія Лунченка у першу школу було передано ноутбуки для доукомплектування класу інформатики.

Маємо надію що захворюваність на COVID-19 піде на спад і навчальний процес у школах розпочнеться у звичайному режимі а учні 1 вересня зможуть зайняти свої звичні міста за шкільними партами.