Сьогодні за віддану і невтомну працю, за готовність пожертвувати часом силами та здоров'ям Почесну Грамоту Верховної Ради України та медаль отримав завідувач інфекційним відділенням Іршавської районної лікарні Терпай Василь Євгенович. Подібне визнання такого високого рівня вкотре довело, що Іршавщина славиться своїми людьми далеко за межами району та навіть області. Що наш край та його люди борються зі страшною недугою і роблять це професійно та самовіддано. Найкраще про це говорить та кількість теплих і вдячних слів, які Василь Євгенович постійно отримує від своїх пацієнтів.

Отримана нагорода - це визнання не лише професіоналізму Василя Євгеновича, а й всієї його команди, всього медичного персоналу інфекційного відділення. Саме вони стоять на передовій у боротьбі за наше з вами здоров'я. Саме вони часто позбавлені сну та подеколи нехтують своїм здоров’ям та бажаннями і потребами аби перш за все врятувати пацієнта. Адже при наявності лише 35 ліжок та далеко не в кращих умовах інфекційне відділення часом вимушене було приймати близько сотні пацієнтів, тобто працювати при потрійному завантаженні.

У своєму виступі начальник відділу охорони здоров’я Сергій Караслай проінформував, що для того аби полегшити роботу інфекційного відділення сільські ради с. Білки, Заріччя, Дубрівка, Довге,  місто Іршава вже виділили значну кількість коштів для забезпечення матеріально-технічної бази інфекційного відділення. Зокрема Іршавська міськрада виділила 300 тисяч гривень: 140 тис. грн. на придбання кисневих концентраторів та 160 тис. грн. - на ремонт самого відділення. Крім того, міськрада та Іршавська районна лікарня розглядають питання можливості преміювання медпрацівників, які безпосередньо беруть участь у боротьбі з пандемією.

Почесну Грамоту Верховної Ради та медаль Василь Євгенович Терпай отримав за поданням народного депутата України Валерія Лунченка враховуючи пропозиції Іршавської міськради та відділу охорони здоров’я.

Спасибі Вам, шановний Василю Євгеновичу та всій вашій команді за те, що стоїте на варті нашого життя! Здоров’я Вам, успіхів та Божої Благодаті.