В 2020 році у Іршавській ОТГ активно ведеться робота по створенню ОСББ. У міськраді неодноразово проводились зустрічі з активами багатоповерхових будинків та мешканцями, які планують їх утворити, на яких велась роз’яснювальна робота про необхідність створення ОСББ, переваги які отримують мешканці в разі їх створення. Наразі в Іршаві створено 7 ОСББ: «Квітка», «Іршава-6», «Шевченка-33», «Шевченка-31», «Шевченка-35», «Синявка», «Шкільна-29». Дана робота продовжується і приносить свої позитивні результати,  оскільки мешканці багатоповерхівок, у яких створено ОСББ,  як власники будинку піклуються не тільки про його стан та вигляд, а й про прилеглу до нього територію

  Тому приємно, що після створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків  стає все більше людей, які вболівають за свій будинок і місто та  саморганізовуючись долучаються до робіт не тільки по ремонту будинку але й по благоустрою прилеглої території. Так, зокрема завдяки зусиллям та ініціативі голови ОСББ «Іршава-6» Тетяні Стільник та Мирослави Стільник вчора частина прибережної зони річки Іршавка (від підвісного мосту вниз за течією близько 100 м.) перетворилася на охайну та впорядковану територію. У акції прийняли участь жителі прилеглих будинків,  в основному молодь, вул. Набережна № 6 і частково № 4 та 7. Ними було викошено  траву і бур’яни, зібрано вирубане гілля дерев та прибрано сміття. КП «Тепло-Місто» надало допомогу у вивезенні зібраного сміття.

Згодом на даній ділянці планується облаштувати міні-зони відпочинку – встановити столик та лавки, які вже замовлено у майстрів БК «Ковальська майстерня»,  щоб жителі вул. Набережна мали можливість гарно відпочити та приємно провести вільний час у спекотні літні дні.