Фото без описуСьогодні в Іршавській ЦРЛ відбулася зустріч голови обласної ради Михайла Рівіса, депутата облради Мирослава Білецького, медичних працівників, Іршавського міського голови Степана Бобика, начальника відділу охорони здоров¢я Іршавської РДА Сергія Караслая. Зустріч була корисною оскільки  голова облради на прохання Іршавського міського голови передав Іршавській ЦРЛ дезінфікуючу рамку від партнерів з краю Височіна Чеської Республіки. З огляду на те, що ситуація із захворюванням  на COVID-19 в районі за останній місяць значно ускладнилась дана допомога є дуже вчасною та потрібною.

Дезінфікуюча рамка буде встановлена у реанімаційному відділенні лікарні або біля рентген кабінету,  для забезпечення дезінфікаційного режиму закладу та запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Вона спрацьовує автоматично, як тільки до дверей підходить людина, впродовж 5 секунд через рамку подається дезінфектор, який допомагає знезаразити одяг медиків та пацієнтів.

До слова це вже друга рамка в Іршавській районній лікарні. Перша така ж встановлена у інфекційному відділенні.

Сергій Караслай та міський голова щиро подякували голові облради за надану допомогу та висловили побажання  на подальшу підтримку у боротьбі з коронавірусом та ремонтом доріг обласного значення, на що Михайло Михайлович пообіцяв і в подальшому всіляко допомагати району та місту.