Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Ситуація з COVID-19 і надалі складна

Дата: 23.06.2020 16:19
Кількість переглядів: 669

Фото без описуЗа останній тиждень захворюваність на коронавірус суттєво зросла майже по всій Україні та в Іршавському районі зокрема. На жаль не оминула хвороба й с. Собатин Іршавської ОТГ, де компактно проживає ромське населення. У однієї жительки ПЛР тестуванням підтверджено захворювання на COVID-19. На разі хвора перебуває в Іршавській ЦРЛ. Міськрадою спільно з правоохоронцями відразу були здійснені відповідні заходи по запобіганню розповсюдження вірусу. Зокрема з жителями ромської національності проведена роз’яснювальна робота про необхідність дотримання умов карантину та самоізоляції, було безкоштовно роздано близько 1000 масок, проведено температурний скрінінг, частково здійснено дезінфекцію спеціальним розчином  та ін.

На жаль всі протиепідемічні заходи, які проводились у ромському поселенні були негативно сприйняті місцевими жителями і працівники міськради наштовхнулися на агресивний опір.

Ще раз звертаємось до всіх жителів Іршавської ОТГ максимально дотримуватися умов карантину,  використовувати засоби особистого захисту, тримати соціальну дистанцію, без нагальної потреби не відвідувати місця великого скупчення людей.

Будьте здорові та бережіть себе і рідних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь