Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

СИТУАЦІЯ ЩОДО ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19 СТАЄ ДЕДАЛІ ТРИВОЖНІША

Дата: 12.06.2020 16:11
Кількість переглядів: 2590

Фото без описуСтаном на 12.06.2020 р. усіх інфікованих на СOVID-19 в Іршавському районі 72 чоловік. З них по району: 21 – с. Заріччя (1 летальний), 4 – с. Кушниця, 3 – с. Сільце,  3 – с. Дунковиця,  2 – с. Білки, 2 – с. Приборжавське (1 летальний), 2 – с. Луково, 2 – с. Довге, 2 – с. Негрово, 2 – с. Загаття  та по одному випадку з с. Лисичово, Арданово, Богаревиця, Бронька (випадок летальний), Кам’янське, Доробратово, В. Раковець, Імстичово, Ч. Потік, В. Розтока, М. Розтока, Брід, Липецька Поляна Довжанської ОТГ. Щодо Іршави – то всіх інфікованих у місті 16 чоловік. З них 9 одужало, 1 знаходиться в інфекційному відділенні, 6 – на самоізоляції. Із семи інфікованих за останній тиждень – 6 медичні працівники, один підприємець.

На сьогодні у інфекційному відділенні райлікарні  знаходиться – 52 пацієнтів (27 з підтвердженим діагнозом СOVID-19, 25  хворих на пневмонію з підозрою на СOVID-19),  4 хворих перебувають на лікуванні у м. Ужгород, 19 знаходяться на самоізоляції. З усіх інфікованих 19 чоловік одужало та на жаль троє померло.

Як бачимо географія захворюваності значно розширюється та інтенсивно збільшується кількість інфікованих.

Тому, ще раз переконливо просимо всіх жителів міста та району без нагальної потреби не відвідувати  місця масового скупчення людей та не наражати на небезпеку себе і інших, а також максимально дотримуватись умов карантину: використовувати засоби індивідуального захисту (маски, рукавички, антисептики), зберігати безпечну дистанцію.

Будьте здорові та бережіть себе і рідних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь