??????????»??????° ?????? ????µ???? ??§??µ????????.Навчальний рік став випробуванням як для педагогів з учнями, так і для батьків. Попри усі складності, спільними зусиллями педагогічних колективів, батьків та дітей у школах Іршавської ОТГ ефективно діяло дистанційне навчання, забезпечувався зворотній зв’язок між усіма учасниками навчального процесу.

Завдяки вам, шановні вчителі, ваші учні отримали досвід самостійності та навчилися керувати власним часом. Під час вимушеного карантину, новітні цифрові технології, окрім розважальної функції, отримали прикладний характер сучасних засобів навчання в кожній домівці, де лунають дитячі голоси.

Для випускників та вчителів навчальний рік ще не завершився – попереду ЗНО і ми сподіваємося, що завдяки здобутим знанням і наполегливості ви достойно впораєтесь з усіма викликами.

Дорогі випускники! У доленосний для вас рік, бажаємо вам успіхів в здачі ЗНО для вступу в омріяний виш та безхмарного старту в доросле життя.

Ну а учням 1-10 класів бажаємо веселих літніх канікул і пропонуємо  всім переглянути креативні відео від Іршавського ліцею та Іршавського ЗЗСО №2 про підсумки навчального року!