Кладовище – місце останнього земного притулку людини, саме їх благоустрій, впорядкованість і доглянутість показує нашу культуру, ставлення до памяті рідних і близьких. В Іршаві церковні двадцятки, КП «Тепло-Місто» при сприянні міської ради, постійно проводять благоустрій міських кладовищ. Координує цю роботу Володимир Семенович Українець – добросовісна, чесна, працьовита людина, яка щиро вболіває за наведення порядку у місті та робить все залежне від нього по благоустрою кладовищ. Зокрема з його ініціативи з початку року на кладовищі по вул. Українська встановлено 20 стовпів та прокладено нову електролінію, підключено чотири світильники і ще планується встановити 8, змонтовано перила на центральній доріжці,  проведено зачищення та прибирання стихійних смітників.

         На кладовищі по вул. Білецька проведено вирубку дерев, чагарників та розчищено екскаватором більше 5000 кв. м. під нові захоронення, вивезено та прибрано вісім стихійних смітників, проведено ремонт ємності для води.

         Також на обох кладовищах розпилено та вивезено поламані дерева в наслідок буревію 8 квітня.

         Нещодавно для підсипки могил завезено сім машин землі, розпочато косіння трави та бурянів, постійно проводиться розбивка місць для захоронення. Також проведено впорядкування, біля кладовища на вул. Українська, місця компактного захоронення угорців.

         Загалом роботу проведено велику, але вона зведеться нанівець, якщо не підтримувати на кладовищах належний санітарний стан. Тому велике прохання до всіх жителів міста зносити та викидати сміття у спеціально відведені місця та не висаджувати дерева, які в майбутньому становитимуть загрозу руйнації надмогильних пам’ятників.