Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Щодо захворюваності на COVID-19 – 12 травня 2020 р.

Дата: 12.05.2020 15:37
Кількість переглядів: 1016

Фото без описуСтаном на 15.00 к. ч. у інфекційному відділенні Іршавської ЦРЛ на лікуванні знаходиться 17 пацієнтів: з COVID-19 – 2 чоловік  (житель с. Сільце, громадянка РФ), 1 – з підозрою (житель м. Іршава), 14 – шкірні та кишково-шлункові захворювання. Стан одного пацієнта середньої важкості, всіх інших – задовільний. На лікуванні в Ужгороді з COVID-19 знаходяться 5 хворих: 2 – с. Довге, по одному – м. Іршава, с. Богаревиця, с. Бронька. На самоізоляції перебувають 6 чоловік: 2 – м. Іршава і по одному з сіл Дунковиця, Арданово, Приборжавське, Кам’янське.

Отже на сьогоднішній день з початку епідемії в Іршавському районі зафіксовано 24 випадки зараження на COVID-19: 8 – м. Іршава, 3 – с. Приборжавське (одна померла), 2 – с. Довге, 2 – с. Білки, по одному з сіл Лисичово, Заріччя, Бронька, Кам’янське, Богаревиця, Арданово, Дунковиця, Сільце та одна громадянка РФ.

Додатково інформуємо, що двоє хворих, а саме жителі с. Дунковиця та Арданово інфікувалися по місцю роботи в екстреній (швидкій) медичній допомозі м. Мукачево, одна – в лікарні міста Берегово і в одного жителя с. Камянське коронавірус підтвердили на кордоні.

Вилікувалось 10 чоловік: 5 – м. Іршава, 2 – с. Білки, 1 – с. Приборжавське (на жаль у одного жителя с. Приборжавське тест на COVID-19 спочатку дав негативний результат але контрольне обстеження ПЛР тестуванням знову показало захворювання на коронавірус), 1 – с. Заріччя, 1 – с. Лисичово.

Звертаємось до всіх жителів Іршавського району, від сьогодні пом’якшили умови карантину але в області і надалі спостерігається досить складна ситуація із захворюванням на COVID-19. Велике прохання до всіх і надалі дотримуватися умов карантину та максимально використовувати засоби особистого захисту.

Будьте здорові та бережіть себе і рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь