Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Своєчасна допомога

Дата: 25.04.2020 21:39
Кількість переглядів: 683

Фото без описуЯк ми вже інформували, в Іршавському районі склалася складна ситуація із захворюваністю на COVID-19. Однією з головних причин неоперативного реагування та визначення і ізолювання контактних осіб є несвоєчасне виявлення тестуванням громадян, що захворіли. Область пояснює це високою загруженістю відповідної лабораторії і неможливістю своєчасно надавати результати ПЛР обстежень. Наразі результати в Іршавський район надходять із затримкою у 5-6 днів. На даний час  без відповіді залишилося майже 30 ПЛР обстежень.

Тому в останні дні такі обстеження робилися за згодою мера у Мукачівській лабораторії. З метою надання системної допомоги з даного питання сьогодні досягнуто домовленість між головою Мукачівської ОТГ  Андрієм Балогою, народним депутатом України Віктором Балогою та головою Іршавської ОТГ Степаном Бобиком про проведення ПЛР тестування осіб з Іршавського району в місті Мукачево.

Налагодження такої роботи надасть можливість медикам Іршавщини більш ефективно та оперативно вирішувати питання щодо лікування захворюваності і запобігання розповсюдження вірусу COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь