Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Протиепідемічні заходи у місті

Дата: 10.04.2020 22:30
Кількість переглядів: 729

Фото без описуПротягом двох днів, четверга і п’ятниці, спецтранспортом –  водовозкою та пожежним автомобілем, проводилась дезінфекція всіх бічних (комунальних), центральних вулиць та тротуарів міста. Також проводилась обробка дезінфікуючим розчином під’їздів багатоквартирних будинків по вул. Набережна, тротуарів, площ та місць громадського користування працівниками ДСНС та КП «Тепло-Місто».Як і повідомлялось раніше було продовжено безкоштовну роздачу масок у мікрорайонах вул. Шкільна, Б. Хмельницького, Конституції, Фединця, Борканюка, Партизанська, Мічуріна, частково 16 Липня та у с. Собатин, зокрема у  присілку компактного  проживання ромів.

Працівниками міськради проводилась перевірка дотримання умов самоізоляції жителів, які повернулися з-за кордону. Порушень не виявлено.

Сьогодні також отримано 100 захисних костюмів багаторазового використання закуплених за кошти міськради, ЦРЛ, КП «Тепло-Місто», заказ на які було розміщено за сприяння голови облради Рівіса М. М. та директора швейної фабрики «Мрія» Мирослави Каламуняк для Іршавської ЦРЛ, МНС та комунальних підприємств міста.

Також сьогодні волонтери Молодіжного братства (керівники Архімандрит Агапіт та Марселіна Долежанова) розвезли  продуктові пакети закуплені підприємцями міста та хліб малозабезпеченим жителям міста Іршава.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь