Ситуація у місті без змін. Щодо виявлення хворих на коронавірус, то станом на 18.30 сьогоднішнього дня експрес-тестування пройшло 150 чоловік, в основному лікарі. У всіх результат негативний. ПЛР тестування проведено 25 чоловікам,  підтвердилось захворювання на коронавірус тільки у жителя с. Приборжавське, чоловіка померлої. По п’ятьох тестах ПЛР на даний час результату ще нема (лікарі ЦРЛ). Отже на даний час в районі є двоє хворих на COVID-19, які  знаходяться на самоізоляції (с. Приборжавське). Пацієнтка, що перебувала з померлою в одній палаті, знаходиться на лікуванні в обласній інфекційній лікарні. Стан її здоров’я без змін – середньої важкості. В інфекційному відділенні райлікарні на лікуванні четверо осіб. Один пацієнт з ГРВІ, троє інших з захворюванням легень. Двом хворим проведено експрес-тести, а двом - ПЛР дослідження. В усіх результат на COVID-19 негативний.

Щодо інших подій. Зафіксовано один випадок порушення самоізоляції іршавчанином, який повернувся з-за кордону. Більше того, за попередньою інформацією з 30 березня по 7 квітня він виїжджав на транспортному засобі за кордон.

Сьогодні працівники міськради продовжили безкоштовну роздачу 1100 масок по вул. Набережна.

Завтра аналогічна робота буде проведена по вул. Шкільна, Б. Хмельницького, Волошина, а за наявності залишку масок – вул. Затишна, Конституції, Залізнична, Фізкультурна, Спортивна. У п’ятницю така ж робота буде проведена по вулицях Фединця, Борканюка, Партизанська, пров. Партизанський, Комарова, Коцюбинського,  Мічуріна, Павлова, Річна, Зарічна.

Інформуємо, що завтра планується дезінфекція всіх вулиць міста. Прохання по можливості не залишати автомобілі на узбіччях доріг.

Також за наявною інформацією завтра з 10.00 к. ч. на центральній площі міста буде проводитись безкоштовна роздача масок від нардепа В. Медведчука, від нього також буде надано медикам району протичумні костюми, маски, окуляри, рукавички, дезінфікуючі розчини тощо.

Щодо аптек міста, то маски, парацетамол  у продажі є в аптеці D. S на автостанції та у аптеках 24/7.

Значних черг у магазинах нема, основні  продукти харчування в наявності, ріст цін за останні чотири дні не спостерігається.

Здоров’я всім та бережіть себе і рідних.