Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До відома іршавчан

Дата: 02.04.2020 17:43
Кількість переглядів: 2018

Фото без описуЯк повідомлялось, сьогодні з 10.00 к. ч. працівниками  Іршавської міської ради та ДСНС проведено безкоштовну роздачу захисних масок по вул. Ніколаєва, Першотравнева, Севастянова, Титова-Нова, Космонавтів, Українська (500 за власний рахунок надало підприємство А. М. Ітро – керівник Анджело Бернарді та 600 масок з наданої їм матерії пошило БІЕМЕ Україна – керівник Євген Король).У зв’язку із значною кількістю містян, які хотіли отримати маски, замість запланованої годинної роздачі вона тривала з 10.00 до 15.00 к. ч. Отже завтра, 3 квітня 2020 р. з 10.00 к. ч. за попереднім повідомленням з гучномовця, аналогічну роботу буде проведено по вулицях: Беляєва, Терешкової, Ст. Вайди, Л. Українки, а за наявності необхідної кількості пошитих масок роздачу буде продовжено на вулицях мікрорайону М. Рильського (газовики) та вул. Грушевського. 

Додатково повідомляємо, що завтра також буде проведена дезінфекція спецтехнікою центральних доріг та тротуарів міста. Опрацьовується також питання щодо проведення дезінфекції на наступному тижні комунальних доріг міста.

Також інформуємо, що вчора надійшло розпорядження заступника міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря України В. Ляшка, яким дозволено роботу продуктових ринків за виконанням відповідних умов.

А загалом ситуація у місті без змін. У інфекційному відділенні хворих на ГРВІ нема. Звернень громадян з симптомами коронавірусу за добу у райлікарню не надходило.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь