Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» введено карантин з 12 березня по 3 квітня 2020 р.. На підставі протоколу № 3 від 17.03.2020 р. позапланового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавсьої райдержадміністрації визначено заходи із запобігання виникнення на території району надзвичайної ситуації державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусу COVID-19. Для забезпечення безперебійного, безпечного надання послуг водопостачання та водовідведення споживачів міста Іршава та с. Ільниця,  Іршавське КП по водопостачанню на період карантину вводить обмеження входу на санітарні зони першого поясу територій об'єктів: водонасосна станція с. Ільниця, каналізаційні очисні споруди с. Лоза.

       На очисні споруди дозволений в'їзд тільки асенізаційного автомобіля підприємства для зливу рідких нечистот. На вище згадані об'єкти можуть входити виключно тільки працівники Іршавського КП по водопостачанню.

         Представники компетентних органів можуть входити тільки за особистим письмовим дозволом директора, або при його відсутності головного інженера підприємства. Також обмежено доступ відвідувачів - споживачів послуг централізованого водопостачання та водовідведення міста Іршава та с. Ільниця  до приміщення абонентного відділу адміністративної будівлі для вирішення своїх нагальних питань. На вході до приміщення є дзвінок виклику чергового працівника. Іршавське КП по водопостачанню просить своїх споживачів при можливості користуватися дистанційними засобами зв’язку. Повідомлення про аварії витоків води та заторів каналізаційних мереж, надання показів лічильників води, інформація про стан рахунків, та інше :  понеділок-п'ятниця з 08.00 до 17.00 к. ч.. Перерва з  12.00 до 13.00 к. ч., за телефоном (03144) 2-19-69, мобільний службовий +3800678062505 ( Київстар ). E-mail: vodair@i.ua

    У випадку будь-якого ризику для здоров’я співробітників, керівництво підприємства залишає за собою право вносити корективи в режим роботи підприємства. 

    Просимо вибачення за тимчасові незручності. Сподіваємося на Ваше розуміння.

Адміністрація КП по водопостачанню Іршавської міської ради