Ці весняні вихідні були досить цікавими і насиченими для танцюристів та вокалістів Іршавського МЦПО. Наразі Центр позашкільної освіти представив себе як один з найкращих закладів позашкілля у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Злата Фест - Золоті Таланти України», який проходив у мальовничому куточку Львівської області гірськолижному комплексі «Плай».  Зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of Angels» змагалася в двох вікових категоріях, де представила 5 хореографічних номерів. У вокальному жанрі троє вихованців гуртка «Юні зірочки» представили також 5 номерів у різних вікових категоріях. Боротьба була важкою і напруженою, але рівень хореографічної і вокальної майстерності та жага до перемог принесли нашим вихованцям багато нагород. А тому маємо такі результати: І місце - Ілляш Софія, ІІ місце - Єва Карабиньош. І  та ІІ місце з хореографії отримала старша вікова група. Дві премії за ІІ місце отримала середня група хореографічної студії. А головну номінацію фестивалю виборола Кароліна Луканинець та отримала почесну нагороду - «Королева Карпат».


Чітку мету та численні завдання ставили перед собою організатори, і впевнено можна сказати, що вони її досягли. Фестиваль подарував всім присутнім масу задоволення. Творчі наставники В.В.Поляк та Ю.В.Буряс пишаються своїми вихованцями та дякують батькам за підтримку.
Вихованці хореографічної студії та вокального гуртка разом з керівниками вже працюють над оновленням репертуару, аби бути готовими до нових фестивалів. Нехай щастить вам усім, адже при систематичній праці підкорення нових вершин не заставить на себе чекати.