Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Кольровий тиждень» в Іршавському ліцеї.

Дата: 09.03.2020 07:45
Кількість переглядів: 590

Фото без описуАби впровадити в практику роботи з дітьми елементи кольоротерапії, як методику покращення здоров'я за допомогою кольорів, використати педагогічні можливості кольору для розвитку пізнавальних здібностей дітей, мовлення, мислення, пам'яті, уважності, креативності і просто провести цікаво, весело та пізнавально час, у Іршавському ліцеї проведено «Кольоровий тиждень початкових класів». Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках тижня, розвивали творчість школярів, навчали їх бути спостережливими, кмітливими та креативними.
Кожен день цього тижня був присвячений певному кольору та мав свій девіз. Протягом дня на різних уроках діти знайомилися із відповідним кольором, його дією на організм людини. Про цей колір складали віршики та казки, співали пісеньки, проводили дослідження, малювали, виготовляли різноманітні поробки. А ще відповідний колір мав бути присутній в одязі, у бантиках, стрічках дітей.
Ентузіазм, творчий підхід учителів початкових класів, інноваційні педагогічні технології допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Посмішки не сходили з облич дітей. Вчитися, дійсно, цікаво і весело!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь