Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

До пасхальних свят планується завершити організаційні роботи по зберіганню, частковому сортуванню і вивезенню твердих побутових відходів

Дата: 26.02.2020 12:16
Кількість переглядів: 584

Фото без описуНаразі встановлено майданчики з новими баками, в тому числі і для сортування скла та пластику по вул. Шевченка 31-33 та 54-56. Також закінчується монтаж сміттєзбиральної площадки по вул. Набережній, а по вул. Шкільній розпочато підготовчі роботи по встановленню майданчика ТПВ. Як ми інформували раніше, за кошти міськради закуплено новий сміттєвоз, який значно полегшує роботу комунальників, а також придбано нові пластикові контейнери, в тому числі для роздільного збору сміття, які будуть встановлені на всіх майданчиках, що будуються. В тестовому режимі новим сміттєвозом вивозять сміття по вул. Шевченка. Майданчик тут огороджений і закривається на кодовий замок. На даному етапі мешканці задоволені такою роботою, хоча є певні недоліки – код став відомий постороннім особам, які не сплачують за дані послуги.

Але все ж таки більшість жителів вже заключили договір, вносять відповідну плату і мають доступ до входу на майданчик. За результатами роботи і відгуками жителів вул. Шевченка буде прийматися рішення щодо порядку вивезення сміття з вул. Набережної, де вже в четвер відбудуться збори з даного питання з жителями цього мікрорайону. 
Поки що сортування відбуватиметься у дворах багатоквартирних будинків. Зрозуміло, що це лише початок великої роботи. Тепер все залежить від свідомості громадян, які проживають в місті. Можливо, на початковому етапі це не вирішить всі питання глобальної проблеми утилізації і вивезення твердих побутових відходів. Однак, ці конкретні кроки вже дозволять частково подолати проблему з ТПВ, котрі засмічують наші вулиці та наповнюють звалища сміттям, яке наносить непоправної шкоди довкіллю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь