Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Результати командного чемпіонату області

Дата: 10.02.2020 12:35
Кількість переглядів: 641

Фото без описуШашки – вид спорту індивідуальний. Спортсмени змагаються в основному в змаганнях, в яких визначають найсильніших в особистому заліку. Але кожний район має кілька своїх сильних спортсменів і дуже цікаво, а команда якого  району найсильніша. Цього року змагання по виявленні команди-чемпіона проведено у В. Бичкові. За команду виступали по три спортсмени. Минулорічна команда – чемпіон з Великого Бичкова з капітаном команди чемпіоном області Миколою Коперльосом рахувалась фаворитом.

В лідери несподівано вирвалась юна команда “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти. Сподівання справдились. Фаворит підтвердив свою силу, хоч перед заключним туром вони йшли на другому місці, відстававши від лідера на мінімальну різницю. Все залежало від результату в особистій зустрічі з юними спортсменами. На перших двох дошках зафіксовані нічиї. Третій номер команди-фаворита виграє і команда “Ялинка” Великого Бичкова (Іван Тодер, Микола Коперльос, Віталій Пріц) святкує перемогу. Друге місце по додатковому показнику виборола команда “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти. За “срібну” команду “Вікторія” виступали Катерина Мойсей, Анатолій Вайда, Марта Юріна. На третьому місці потужна команда “Тиса” з міста Тячів. Ще одна наша команда “Темп”, за яку виступали зовсім юні спортсмени, набиралась досвіду в боротьбі з досвідченими спортсменами.
Підбиті підсумки по дошкам. Катерина Мойсей на першій дошці виборола перше місце. На другій дошці кращий результат показав  тренер шахоао-шакового клубу Іршавського МЦПО Анатолій Вайда. Іван Бринзяник з Тячева на третій дошці показав абсолютний результат. 
PS. Спортсмени побажали успішного виступу чемпіонці України Катерині Мойсей, яка на днях буде захищати честь Закарпаття на чемпіонаті України з шашок-100. Досвідчені кажуть, що вибороти звання чемпіона нелегко, а утримати ще важче. Сподіваємось, що фортуна буде на нашій стороні, а сама спортсменка покаже хорошу гру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь