Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

ФК "Бужора" отримав нового тренера.

Дата: 29.01.2020 11:19
Кількість переглядів: 1519

Фото без описуНещодавно відбулась зустріч керівництва міськради з футбольною громадськістю, на якій були присутні  президент ФК, головний тренер, гравці, функціонери та вболівальники. Основне питання, яке піднімалось – це перспектива розвитку футболу в ОТГ в 2020-2021 р. Під час гарячої дискусії  висловлювалась критика щодо результативності команди в 2019 році, недостатню роботу тренерів клубу та відсутність самовіддачі гравців основного складу. Присутніми висловлювались різні пропозиції щодо шляхів покращення кадрового складу та підсилення тренерського складу.  Було запропоновано двох місцевих спеціалістів-тренерів та одного з-за меж району. Після зважень усіх за і проти футбольними  фахівцями, керівниками клубу та міськради було прийнято рішення запросити на тренерський місток знаного в області футболіста і тренера Івана Білака.


Новий наставник прийняв команду під своє керівництво й розпочав збори. Поки ще колектив не сформований, але тренувальний процес розпочато.  Як зазначив президент клубу Василь Лазорик, із попереднього складу залишилося фактично 5 осіб. Отож доведеться підключати й молодь. У зв’язку з цим «Бужора» не готова одразу виступити в Зимовій першості Закарпаття, а на тиждень пізніше, якщо, звичайно, така можливість буде – повідомляє Федерація футболу Закарпаття.
Новий же тренер зазначив, що насамперед шукає виконавців, які могли б стабільно виступати протягом року, щоб можна було сформувати боєздатний колектив.
Після трохи більше як дворічної паузи виноградівський тренер повертається у Вищу лігу області. До літа 2017 року Іван Білак тривалий час очолював Севлюш, з яким здобував Суперкубок Закарпаття 2016, двічі срібло та одного разу бронзу чемпіонату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь