Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Рятувальники про пожежну безпеку жителів м. Іршава

Дата: 24.01.2020 16:05
Кількість переглядів: 1205

Фото без описуСьогодні у сесійній залі міськради іршавські рятувальники спільно з представниками Іршавської дільниці Виноградівського відділення АТ «Закарпатгаз» та Іршавським відділенням Хустського відділу ГУНП України в Закарпатській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора Іршавської ОТГ, за участю голови міськради, керівників закладів освіти та комунальних підприємств.

Начальник Іршавського РВ Управління ДСНС  Мошкола Іван Омельянович проінформував  присутніх про стан з пожежами на території міста та району, також ознайомив їх з основними правилами поведінки під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій. Окремо зупинився і на забезпеченні пожежної безпеки в закладах та установах, що розташовані на території ОТГ.

Міський голова в свою чергу подякував всім рятувальникам за кваліфіковану та своєчасну допомогу при пожежах та інших стихійних лихах, а також зосередив увагу на спільній роботі міськради з рятувальниками у покращенні протипожежної ситуації у місті. Зокрема визначитись з вулицями де необхідно провести обрізку дерев для забезпечення проїзду  пожежної машини, встановлення пожежної сигналізації та обробка дахів протипожежними матеріалами на будівлях закладів освіти, перевірка пожежних гідрантів з підняттям люків,  можливість облаштування під’їзду до природних водойм для забору води та ряд інших питань протипожежної безпеки.

Далі, за традицією,  рейдові групи розпочали подворовий обхід громадян. У ході спілкування з місцевими мешканцями акцентувалася увага на дотриманні правил поведінки з електричними та газовими приладами, а також як уникнути пожежі через пічне опалення. Окремо застерігали мешканців міста від необережного поводження з вогнем, а особливо паління в ліжку.

Після проведених бесід з громадянами, рятувальники роздавали листівки та інфографіки відповідного характеру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь