Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Свято юних і талановитих

Дата: 25.12.2019 20:12
Кількість переглядів: 972

Фото без описуНастання Нового року мабуть для кожного з нас є одним з найрадісніших моментів у житті. Адже це свято, яке поєднує минуле і майбутнє, воно сповнене вірою, надією та любов’ю. Завжди напередодні Нового року підводяться підсумки року, який уже минає. Не став винятком і цей рік. В актовій залі Іршавського МЦПО відбулось новорічне дійство для обдарованих дітей Іршавської ОТГ. Понад 110 талановитих учнів, які протягом навчального року показали високі особисті результати у навчанні та поведінці, різних видах спорту, художньої та творчої  діяльності, зібралися в святково прикрашеному залі. На них чекало свято, яке підготували та провели Вікторія Поляк та Юрій Буряс.


Завітали на урочистості також міський голова, секретар міської ради Михайло Рацин та начальник відділу ООЗКСМС ОТГ Любов Сокач, які з теплими словами подяки та щирих привітань відзначили найкращих учнів грамотами, іменними сувенірами та всіх присутніх школярів солодкими подарунками. 
Для присутніх на концерті прозвучали новорічні пісні у виконанні Софійки Ілляш, Кароліни Луканинець, Єви Карабиньош, Даніелки Чийпеш, запальні танці від зразкової хореографічної студії «Dance of angels».  Вихованці ДШМ також порадували присутніх своєю творчістю - інструментальне тріо у складі Ніколетти Шевчук, Анастасії Ширило та Ольги-Магдалини Артиш виконали твір "Жарт" Й.С.Баха, а у виконанні Ксенії Онисько прозвучав музичний твір «Лялька». На завершення концертної програми від народного вокального ансамблю «Ільничанка» пролунали різдвяні колядки.
Наприкінці свята на дітей чекав солодкий стіл від міськради, де всі мали змогу пригоститися смаколиками, цукерками та запашним чаєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь