Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Головна ялинка міста засяяла новорічними вогнями.

Дата: 22.12.2019 08:14
Кількість переглядів: 806

Фото без описуУ колі гомінкої малечі, мешканців міста та гостей на центральній площі відбулося свято запалення міської ялинки „Хай Новий рік з добром до Вас іде!”  та урочисто розпочато цикл різдвяно-новорічних святкувань. Цьогоріч святкову програму підготували учні школи №1, а кутю, чай та гостинці - дитсадок №4. На святковій сцені діти співали пісень  та розказували вірші.  Для присутніх виступили вихованці ДШМ, Вікторія Поляк, вихованці вокального гуртка «Юні зірочки» та зразкової хореографічної студії «Dance of angels» Іршавського МЦПО. Завітали також на свято Дід Мороз та Снігурочка.


Присутні весело провели час. Діти із задоволенням танцювали хороводи навколо ялинки та розважалися.  До маленьких гостей свята завітали роботи, які викликали неабияке захоплення у малечі.
Усі присутні мали змогу пригоститися кутею, гарячим чаєм та солодощами.
На святковому заході був присутній міський голова, який привітав всіх присутніх зі святами та разом з казковими героями запалив вогні різдвяно-новорічної ялинки. Завершилося святкування феєричними салютами.
Висловлюємо щиру подяку за підготовку та проведення свята дирекції, музичним керівникам та колективу ЗЗСО №1, колективу дитсадка №4 «Ялиночка» та завідуючій Мейсарош Г.І., ведучим Юрію Бурясу та Поліні Гусєвій, КП «Тепло-місто», студії квітів «Флора» та народному депутату України Валерію Лунченко.
Свято добігло до кінця, але на площі ще довго можна було побачити групи людей, які чекали своєї черги, щоб сфотографуватися чи то біля новорічних фотозон чи то з роботами та казковими героями. Святкова ілюмінація на головній зимовій красуні та вздовж всієї центральної площі наповнили місто чарівною атмосферою аби мешканцям та гостям дарувати святковий настрій упродовж новорічних та Різдвяних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь