До зустрічі нового 2020 року залишилося менше місяця. Магазини прикрашають вітрини різнокольоровими композиціями, містяни оздоблюють свої будинки вогниками, дитсадки та організації візерують вікна ажурними сніжинками.
У Іршавській ОТГ також триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. 
Новорічну атмосферу у місті створюють працівники комунального підприємства, які вже сьогодні розпочали роботи по встановленню новорічної ялинки. Також містян радуватиме святкова ілюмінація в центральній частині міста. Урочисте запалення вогнів новорічної ялинки „Хай Новий рік з добром до Вас іде!” відбудеться у неділю, 22 грудня. Цього року святкову програму готують учні школи №1, а кутю, чай та гостинці - дитсадок №4.
23 грудня в актовій залі МЦПО планується провести новорічний концерт для обдарованих дітей Іршавської ОТГ. 
17 грудня о 11.00 к.ч. в актовій залі міської ради відбудеться вручення новорічних подарунків та продуктових наборів для дітей з інвалідністю, малозабезпечених та соціально незахищених родин м. Іршави. А о 14.30 к.ч. в актовій залі МЦПО розпочнеться новорічний концерт для вихованців гуртків та учнів закладів загальної середньої освіти громади „До нас завітав Святий Миколай”.
У школах, позашкільних закладах та дитсадках традиційно проводитимуться новорічні ранки, святкові та тематичні заходи.  Наразі триває підготовка локацій до свят.