Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відзначення ювілею Степана Гіги

Дата: 25.11.2019 21:19
Кількість переглядів: 858

Фото без описуДнями у Івано-Франківську відбулися урочистості з нагоди 60-літнього ювілею нашого земляка,  народного артиста України Степана Гіги.За свою творчу кар’єру артист презентував не один альбом, десятки знайомих шлягерів, та пісні, які можна слухати без зупину. І звичайно — здобув десятки тисяч шанувальників, які люблять і знають метра української естради. Сум, радість, захоплення, роздуми, спогади про час — все це можна знайти в піснях маестро і напевно саме за це так люблять його глядачі.

Передував святкуванню масштабний, феєричний концерт у місті Львові за участю самого ювіляра, народного артиста України Степана Гіги, заслуженої артистки України Квітослави Гіги, заслуженого артиста України Степана Гіги  (мол) SteveJ  та гурту "ДРУЗІ МОЇ". Ведучий концерту, заслужений артист України Ігор Мельник. 

У святкових же заходах у Івано-Франківську взяли участь рідні та близькі ювіляра,  друзі, колеги по цеху.

Від земляків маестро привітав Іршавський міський голова. Він подякував імениннику за творчість, прославлення рідного Закарпаття, популяризацію української сучасної пісні про кохання. Також Степан Бобик від імені іршавчан вручив подарунки імениннику та  ювілейний торт виготовлений  відомим в районі кондитером Юрієм Блажиним, де відображено фрагмент центральної частини міста – Круг Слави, на якому розташований поряд з іншими іменами відомих іршавчан диск з іменем Степана Гіги, золотий мікрофон та текст пісні «Друзі мої».

Святкування завершилося чудовим виступом дітей і внука Степана Петровича, а також його друзів, відомих діячів культури і мистецтв України.

Особливо приємно, що на заході було досягнуто домовленість, як це було і у Львові  провести  феєричний ювілейний шоу-концерт Степана Гіги та його команди  у м. Іршава у неділю 8 грудня цього року. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь