У житті кожної молодої людини є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень - вибрати майбутню професію. Саме цей відповідальний час припадає на шкільні роки. Тому своє майбутнє юнаки та дівчата повинні визначити ще задовго до останнього шкільного дзвоника, а тут замало порад батьків, вчителів, друзів, необхідна допомога і кваліфікованих спеціалістів. Так, щоб розповісти про особливості та переваги роботи в поліції до учнів ліцею нашого міста завітали співробітники Іршавського відділення поліції. Вони розповіли старшокласникам про підрозділи поліції та завдання, які вони виконують, а також про зброю та спецзасоби, якими користуються правоохоронці. 


Учні із зацікавленістю слухали виступаючих та задавали питання. Деякі висловлювали бажання поповнити ряди працівників поліції, а тому цікавились умовами праці. Розпитували і про найпоширеніші види злочинів, які скоюються на території міста, за що найчастіше притягують до відповідальності підлітків та які злочини найпоширеніші серед молоді. 
Також діти отримали інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС, особливості навчання в них та умови вступу.
По завершенню зустрічі співробітники поліції подякували учням за увагу та зазначили, що у разі виникнення будь-яких питань, вони завжди можуть звернутись за допомогою до Іршавського відділення поліції.