Вже другий рік поспіль у м. Берегово проходить міжнародний фестиваль - конкурс мистецтв «Зоряні мости дружби» (Україна – Угорщина).  Головна мета конкурсу – зміцнити творчі мости дружби між дітьми з різних міст та країн. Іршавчани також взяли участь у цьому престижному конкурсі, показали високу майстерність та отримали чимало нагород.


Вихованці гуртка «Юні зірочки» Іршавського МЦПО мають такі результати: Ілляш Софія - І премія, Чедрик Анна - І премія, Луканинець Кароліна - ІІ премія, Карабиньош Єва - ІІ премія.
Безліч нагород здобули вихованці зразкової студії сучасного танцю "Be Free". А саме:
І премія у змішаній віковій категорії.
Дует Гуляна Світлана та Мушка Юліана - І премія.
Дует Гуляна Світлана та Гусєва Поліна (вікова категорія 14-16 років)- І премія.
Зразкова студія сучасного танцю Be Free ( мала група, вікова категорія 14-16 років) - І премія;
Також зразкова студія сучасного танцю Be Free ( вікова категорія 8-10 років) отримала Гран-Прі фестивалю. 
Середня група зразкової хореографічної студії МЦПО «Dance of angels» стала лауреатом двох ІІІ премій, а старша група отримала дві ІІ премії в номінації сучасна хореографія.
Катерина Сапожнік отримала Гран-Прі з особливою відзнакою - "ЗІРКА ВОКАЛУ" у номінаціях естрадний та народний вокал.
У тому, що юні таланти нашого міста вибороли на престижному конкурсі стільки призових місць чимала заслуга їх наставників Звенислави Чорнак і Вікторії Поляк, які були нагороджені медалями "За Служіння Мистецтву", а  також  Юрія Буряса.
Бажаємо, щоб іскорка творчості ніколи не погасла в цих талановитих дітях і щиро вітаємо вчителів, вихованців та їх батьків з високими досягненнями на творчій ниві.