Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Тиждень безпеки в дитсадку №4

Дата: 04.11.2019 18:07
Кількість переглядів: 568

Фото без описуСеред актуальних завдань, які вирішує сьогодні дошкільний заклад, чільне місце належить проблемам виховання у дошкільників основ безпеки життєдіяльності. Навчально-виховна робота з дітьми дошкільного віку повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях.

З 28 жовтня по 01 листопада педагоги садочка №4 творчо підійшли до проведення Тижня безпеки. Робота з дітьми та батьками була побудована за такими напрямками: «Пожежна безпека», «Безпека на дорозі», «Свої – чужі», «Безпека у природному довкіллі», «Безпека у побуті». Для дітей провели цікаві заняття, бесіди, спостереження, ігри, практичні заняття. Дітки старшої групи провели екскурсію до пункту швидкої медичної допомоги та Іршавського відділення поліції. 29 жовтня фахівці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава навідалися до нашої малечі,  провели урок безпеки та показали дітлахам, як зсередини виглядає пожежно-рятувальний автомобіль.
Діти дошкільного віку ще малі і беззахисні, тож їх потрібно оберігати від небезпечних предметів, ситуацій, обов’язково навчити обережності. 
Треба завжди пам’ятати, що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь