Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Міський Центр позашкільної освіти – рухаємось вперед!

Дата: 29.10.2019 08:16
Кількість переглядів: 2017

Фото без описуПісля створення Іршавської ОТГ на базі районного Будинку дитячої творчості було створено Іршавський МЦПО. В новостворений заклад увійшли всі гуртки, які працювали на базі Будинку творчості. Одне із найважливіших завдань педагогічного колективу позашкільного закладу – "забрати" дітей з вулиці та допомогти їм розвиватися в колективі. Ми неодноразово розповідали про досягнення цього закладу, гордістю якого є шахово-шашковий клуб «Вікторія», народна студія образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія», а хореографічний та вокальний гуртки є учасниками всіх масових заходів, які проводяться в нашому місті. Активно працюють також комп’ютерний гурток, гурток з бісероплетіння, «Виготовлення іграшок-сувенірів» та «Умілі руки». В цьому навчальному році заклад відвідує 450 учнів.

З метою розширення мережі гуртків, а також урахування інтересів учнів було проведено моніторинг у всіх закладах середньої освіти. В опитуванні взяло участь 350 учнів 5-8 класів. Результати даного анкетування підтверджують, що діти цікавляться гуртками, які вже працюють в МЦПО і активно їх відвідують, отже заклад працює в правильному напрямку. Але приємно здивувало те, що майже 40% учнів виявили бажання займатися в гуртках спортивного спрямування, а саме діти цікавляться велосипедним спортом. Велоспорт — одна з популярних форм рухомої активності, зміцнює легені та серце і звичайно, м'язи ніг. Заняття спортом – це важливий досвід в житті кожної дитини, який стане у нагоді в їх подальшому житті. Тому маємо намір відкрити гурток з велоспорту і закупити нові велосипеди для занять в обраному виді спорту.
15% опитуваних хотіли б відвідувати гурток «Фото-відео зйомки», а також дітям цікаві гуртки туристичного спрямування. Тому запрошуємо на роботу в Іршавський МЦПО керівника гуртка з велоспорту, туризму, відеозйомки та монтажу. Гарантуємо гідні умови праці та достойну заробітну плату. За більш детальною інформацією просимо звертатись у міський відділ освіти або до директора Центру позашкільної освіти (тел.0979071180).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь