Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Зі святом, любі вчителі!

Дата: 05.10.2019 14:10
Кількість переглядів: 903

Фото без описуПоміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня ми урочисто відзначаємо День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.  Чого вчать нас учителі? Математики, фізики, хімії, біології… Вони розвивають нашу увагу, пам'ять, уяву. Вони стараються допомогти нам знайти свій шлях у житті. А головне – своїми справами і своїм словом учать найважчої на світі науки – бути людьми.
Тож найшанобливіші слова на адресу цих людей звучали сьогодні на святковому концерті, присвяченому Дню працівників освіти, що відбувся сьогодні у актовій залі Іршавського МЦПО.


Святковий настрій на святі створювали народний струнний ансамбль  та хор Іршавської ДШМ, вихованці гуртків «Юні зірочки» та зразкової хореографічної студії «Dance of angels» Іршавського МЦПО, Аліна Шинкар, Вікторія Поляк та неперевершений Йосип Чава. Також до уваги глядачів у вигляді презентації були представлені досягнення та здобутки закладів середньої освіти нашої громади, а саме Іршавських ЗЗСО №1,2, Іршавського ліцею та Лозянської школи. З вітальними словами вдячності за нелегкий труд до присутніх педагогів звернулися міський голова Степан Бобик та начальник відділу ООЗКММС Любов Сокач. З нагоди професійного свята вони нагородили вчителів грамотами та подарунками за сумлінну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління. Також на свято з квітами та грамотами завітали голова Іршавської райради Віктор Симканинець та голова Іршавської районної організації профспілки Ярослав Цендра. Зі святом вас, дорогі освітяни! Щастя, добра, творчої наснаги! Спасибі за ласку, турботу, доброту…Живіть довго, милуйтеся цим світом. Хай завжди для вас цвітуть квіти, а доля щедро дарує давгих років життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь