Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У Іршаві відзначили День рятівника

Дата: 16.09.2019 20:45
Кількість переглядів: 1432

Фото без опису17 вересня, традиційно, у нашій державі відзначають День рятівника. Сьогодні, 16 вересня, у залі Іршавського районного відділу ДСНС відбулись урочистості з нагоди відзначення свята. Працівників пожежної охорони та цивільного захисту з професійним святом прийшли привітати голова РДА, голова райради, секретар міськради та начальник районного відділу нацполіції.
У своєму вітальному слові секретар Іршавської міської ради Михайло Рацин побажав рятівникам здоров'я та наснаги, а також відмітив тісну співпрацю рятувальників з міськрадою та подякував їм за професіоналізм і оперативність. За поданням керівництва районного відділу ДСНС окремі рятівники були нагороджені грамотами Іршавської міськради та грошовими преміями.


По завершенні урочистої частини на центральній площі міста з нагоди Дня рятівника працівниками районного відділу ДСНС було організовано для дітей громадську Акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Учні місцевих шкіл та дитсадків мали змогу ознайомитися з героїчною професією «Рятівник» та позмагатися між собою на знання правил безпечної життєдіяльності, а також на кращий малюнок на асфальті. Ознайомилися з пожежно-рятувальною технікою, обладнанням та спорядженням.
Ну звісно, не обійшлося і без подарунків. За активну участь у конкурсах та змаганнях всі учасники заходу отримали від працівників ДСНС повітряні кульки та морозиво.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь