Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У Іршаві відзначили День рятівника

Дата: 16.09.2019 20:45
Кількість переглядів: 1438

Фото без опису17 вересня, традиційно, у нашій державі відзначають День рятівника. Сьогодні, 16 вересня, у залі Іршавського районного відділу ДСНС відбулись урочистості з нагоди відзначення свята. Працівників пожежної охорони та цивільного захисту з професійним святом прийшли привітати голова РДА, голова райради, секретар міськради та начальник районного відділу нацполіції.
У своєму вітальному слові секретар Іршавської міської ради Михайло Рацин побажав рятівникам здоров'я та наснаги, а також відмітив тісну співпрацю рятувальників з міськрадою та подякував їм за професіоналізм і оперативність. За поданням керівництва районного відділу ДСНС окремі рятівники були нагороджені грамотами Іршавської міськради та грошовими преміями.


По завершенні урочистої частини на центральній площі міста з нагоди Дня рятівника працівниками районного відділу ДСНС було організовано для дітей громадську Акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Учні місцевих шкіл та дитсадків мали змогу ознайомитися з героїчною професією «Рятівник» та позмагатися між собою на знання правил безпечної життєдіяльності, а також на кращий малюнок на асфальті. Ознайомилися з пожежно-рятувальною технікою, обладнанням та спорядженням.
Ну звісно, не обійшлося і без подарунків. За активну участь у конкурсах та змаганнях всі учасники заходу отримали від працівників ДСНС повітряні кульки та морозиво.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь